Максим Чмерковський прибув на свою малу батьківщину в Одесу і поділився враженнями. Відповідне відео з'явилося на офіційній Instagram-сторінці проекту Танці з зірками"

Україно-Американський чемпіон світу з латинських танців і учасник шоу "Холостяк" Максим Чмерковський, який став одним із суддів культового шоу "Танці з зірками" став популярною особистістю в нашій країні.

Як відомо, в дев'яностих Чмерковський приїхав в Америку, там не була розвинена індустрія бальних танців, і почав активно виправляти ситуацію. У підсумку його танцювальна студія популярна в США, а сам чоловік брав участь у багатьох проектах і навіть танцював з Дженніфер Лопес.

Однак в інтерв'ю Каті Осадчій він зізнався, що все одно вважає себе українцем. Він бажав приїхати в Одесу і показати його малу батьківщину своєму синові.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

І нещодавно Максим Чмерковський прибув до цього міста. Він зазначив, що вперше в житті виступав в Одесі і досі пам'ятає свій костюм. Найвідоміші сцени світу не затьмарили його дитячі переживання і спогади.

Мені було так приємно повернутися додому. Я зустрівся зі своїми однокласниками, з якими не бачився зі школи. Зараз, повертаючись у своє місто, я усвідомив, що є люди, які мене пам'ятають і для мене це дуже важливо. Я зрозумів, що всередині мене з'явилося коріння, якого я ніколи не відчував. Одеса, я шалено тебе люблю і дуже за тобою сумував
, - повідомив він.

Нагадаємо, що суддя проекту" Танці з зірками " Макс Чмерковський розповів про страшну травму

Також, суддя "Танці з зірками" Максим Чмерковський кинув кохану після року стосунків

Знай.иа повідомляв, що Санта Дімопулос і Макс Чмерковський злилися в пристрасних обіймах на "Танцях з зірками":"Чоловік купив".