Відомий український співак і чоловік Наді Дорофєєвої, Володимир Дантес розповів своїм численним фанатам за що йому буває соромно.
Володимир Дантес має чимало шанувальників, тому часто тішить їх новими фото, відео або просто цікавими новинами з особистого і творчого життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за ним стежить понад 640 тисяч чоловік.

Володимир Дантес, instagram.com/vladimirdantes
Володимир Дантес, instagram.com/vladimirdantes

Цього разу Володимир Дантес вирішив розповісти історію, яка нещодавно сталася з ним. Саме через неї співак зрозумів, що не на одній хвилі з новим поколінням.
Йшов Володимир Дантес якось з супермаркету. У нього в руках було багато пакетів, тому він вирішив покласти їх в багажник свого авто. Коли він підійшов до водійських дверей, то помітив, що там стоїть дівчинка, яка вже довгий час чекала, щоб сфотографуватися з ним.

Фото зі сторінки Володимира Дантеса
Фото зі сторінки Володимира Дантеса


- Володимире, Вибачте, я так довго чекала у вашої машини..
Переді мною молода симпатична, дівчина років 15. Дуже соромиться, але при цьому тримається гідно.
⁃ Ви мені дуже подобаєтеся і я хотіла б з вами сфотографуватися.
⁃ Так, звичайно - відповідаю я.
За словами Володимира Дантеса нічого б незвичайного в цій ситуації не було, якби не одне "але". Поки він ходив за продуктами і закладав їх в багажник, весь цей час в телефоні він дивився програму "Хата на Тата".

"І коли до мене звернулася юна особа, я мало не згорів від сорому, не знаючи як заховати телефон, щоб вона не помітила, чим же я так захоплений. Тепер, коли бачу, що поруч зі мною люди, включаю або кулачні бої, або якийсь класичний концерт, ну, щоб показати свою брутальність або аристократичність😅",-підсумував він.

Нагадавши, що чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес перетворився на Даміано Давида з Maneskin: "Краш"

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Як повідомляв Знай, чоловік Дорофєєвої Володимир Дантес заговорив про важку втрату, більше ніколи не будуть разом: "видалив зі свого життя"

Також портал Знай писав, опускати або не опускати? Володимир Дантес показав одвічну проблему всіх чоловіків