Популярна українська реперша Alyona Alyona (справжнє ім'я – Олена Савраненко) активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram і часто радує багатотисячну армію шанувальників свіжими публікаціями з особистого і творчого життя.

Свою популярність артистка заробила буквально зі швидкістю світла, її перші хіти "Голови" і "Відчиняй" в 2018 році викликали захват у тисячі українців. Олена не перестає радувати свою віддану публіку новими треками, у яких також є всі шанси на великий успіх.

У своєму Instagram дівчина поділилася маленьким уривком куплета зі свіжої пісні. У кадрі Олена стоїть в навушниках і читає реп в записуючий мікрофон, в домашньому одязі і без макіяжу.

"Як вам куплет?" - поцікавилася думкою фанатів Олена.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Користувачі соцмережі з особливим захопленням оцінили новинку, закидаючи репершу компліментами і підбадьорюючими словами. Олексій Дурнєв і Надя Дорофєєва також залишили позитивні коментарі під публікацією.

Скріншот з коментарів, instagram.com/alyona.alyona.official/
Скріншот з коментарів, instagram.com/alyona.alyona.official/

Скріншот з коментарів, instagram.com/alyona.alyona.official/
Скріншот з коментарів, instagram.com/alyona.alyona.official/

Раніше ми писали про те, що Alyona Alyona поділилася труднощами після переїзду до хлопця: "Я долала..."

Нагадаємо, що Alyona Alyona, Олександр Пономарьов і Катерина Кухар назвали головні приводи для розлучень: "Якщо ти мені не...."

Як повідомляв Знай.uа, Alyona Alyona видала, чим підкорила молодого бойфренда: "Як дикий кінь..."

Також портал Знай.uа писав, що Alyona Alyona показала всім свій пишний коровай: "Ми дивували всіх"