Ірина Круг порадувала шанувальників своїм образом. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома виконавиця шансону Ірина Круг має дуже багато шанувальників, тому зірка намагається радувати їх новими фото, відео або ж цікавими подробицями з особистого і професійного життя в своєму Instagram, де за нею стежить понад 400 тисяч чоловік.

20 жовтня жінка опублікувала пост у соціальній мережі. Вона постала в чуттєвому образі, на якому вона задумливо дивиться вдалину. Фотографія спеціально лірична для краси моменту.

Фолловери почали активно коментувати пост. Більшість з них похвалила красу співачки і повідомили, що чекає її на концерті.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Іра, ви еталон краси, таланту і жіночності!!!! І ще щирості. Величезне спасибі за концерт 5 жовтня в Харкові. 5 років чекали"; " обожнюю цей кліп❤️"; " Іриша, ви чудові!❤️❤️❤️❤️❤️😍"; "Ірина, розкішна дуже шикарна, світла людина!👏 "; Іра, ви еталон краси, таланту і жіночності!!!! І ще щирості. Величезне спасибі за концерт 5 жовтня в Харкові. 5 років чекали
, - повідомляють вони.

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки.

Як повідомляв Знай.uа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці.

Знай.uа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров. Українська співачка вирішила здивувати своїх шанувальників.