Ксенія Мішина показала кадри з нового проекту. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Ксенія Мішина-відома українська актриса, яка стала героїнею популярного реаліті-шоу "Холостячка" свого часу. Це плюс участь у кількох популярних проектів зробило її популярною українкою.

Ксенія Мішина, фото з Instagram
Ксенія Мішина, фото з Instagram

Знаменитість регулярно радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі, зокрема на її соціальну сторінку в Instagram підписано 809 тисяч чоловік.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

20 жовтня дівчина опублікувала серію фотографій зі зйомок фільму. Справа в тому, що Мішина бере участь в зйомках фільму жахів The Chernobyl Fallout. Вона зазначила, що участь у подібному проекті є її мрією. На знімках можна побачити кров на обличчі Мішиної.

[quote author=""]Ось і збулася маленька мрія дівчинки. Знялася вона в хоррорі "The Chernobyl Fallout". Нехай роль і невелика (завжди кажу : чітко формуйте свої бажання ), але зате яка... Синяк є ? - є! Обличчя в кров було? - було! Монстри? Екзорцизм? - дізнаєтеся пізніше, - повідомляє українська актриса.

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки.

Як повідомляв Знай.иа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці.

Знай.иа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров. Українська співачка вирішила здивувати своїх шанувальників.