Ірина Білик анонсувала прощальний концерт співачки Ольги Горбачової. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна співачка з України Ірина Білик, яка не так давно пережила розставання з чоловіком, намагається мати активну публічну діяльність. На її офіційній мережі в Instagram підписано 361 тисяча фоловерів, які намагаються активно коментувати кожен її пост.

20 жовтня в своєму сторіз українська співачка опублікувала відеозапис, на якому показала кліп-тизер концерту Ольги Горбачової. Він не позбавлений іронії, так як співачка виконує роль Сплячої красуні. У кадрі У Ольги, після поцілунку з Зібровим виростають густі чорні Легендарні вусики, якими він прославився на всю країну.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Також у відеозаписі можна побачити знаменитого актора 95-кварталу Степана Казаніна, який грає в цьому відео короля. Чоловік підійшов і влив Ользі Горбачовій якесь незрозуміле зелене зілля.

Раніше повідомляли, Влад Яма показав українцям свої помідори під Вєрку Сердючку: "потрібен городик". артист показав, як працює на городі, зриваючи маленькі томати черрі і огірки, а також демонструючи урожай на камеру

Як повідомляв Знай.uа, переможці Євробачення ABBA повернуться в музику через 40 років: фанатів чекають 5 нових пісень і шоу. Ініціатором возз'єднання колективу став телевізійний продюсер з Великобританії Саймон Феллер.

Знай.uа писав, Віктор Павлік зізнався, як його змінило сімейне життя з Реп'яховою. На фото співак позує в Національному образі, в українській вишиванці.