Популярна українська співачка і дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте і творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

У новій публікації Настя повідомила радісну новину, яку мріяли почути тисячі українців - найзагадковіше і довгоочікуване шоу "Маска" повертається на екрани глядачів вже в суботу, 23 жовтня, на телеканалі "Україна". Як відомо, на даний проект артистку запросили в якості зіркового детектива, який за форматом шоу повинен буде вгадати знаменитостей, що ховаються за неймовірними костюмами.

"Вас чекають 10 нових випусків - ще більш яскравих, інтригуючих і дуже цікавих! 🤩 І такі фантастично красиві Маски 😍 їх буде 20-Тигр, Пальчика, Робот, Фея, Жираф, Скандал і ще стільки інших!" - заінтригувала глядачів Настя.

Для нових фотографій Настя перевтілилася в справжню мафію, якраз за тематикою шоу. Наряд артистки складається з брючного костюма в смужку, червоної краватки і білосніжної сорочки, також Настя підібрала дуже стильний аксесуар - білі окуляри з незвичайною оправою. Звичні пишні кучері співачка вирішила перетворити в актуальну зачіску "мокрого" волосся.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Скріншот з коментарів, instagram.com/kamenskux/
Скріншот з коментарів, instagram.com/kamenskux/

Скріншот з коментарів, instagram.com/kamenskux/
Скріншот з коментарів, instagram.com/kamenskux/

Нагадаємо, Настя Каменських помітно округлилася, Потап випадково "злив" правду - "Діти будуть?"

Як повідомляв Знай.uа, Настя Каменських показала, в чому ходить вдома перед Потапом: "Мій улюблений"

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських в екстремальному міні забула про Потапа перед суддею "Танців з зірками" Максимом Чмерковським: "Була рада..."