Надія Мейхер постала в чуттєвому образі. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома співачка, актриса і телеведуча, екс-солістка популярної української жіночої поп-групи "Віагра" Надія Мейхер (Грановська) активна в соціальних мережах і регулярно ділиться різноманітними моментами з життя і роздумами.

Зокрема на її офіційну сторінку підписано 365 тисячі осіб, які активно коментують її фотографії.

20 жовтня дівчина опублікувала фото і відео в сторіс Instagram. На ньому вона взяла участь у цікавій фотосесії. Жінка осідлала стілець і грайливо вигнулася на камеру.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Кілька фотографій з цієї фотосесії дівчина також опублікувала також на своїй сторінці. Дівчина закликала своїх поклноников займатися тим, чим подобатися і не слухати критику.

ми так влаштували цей світ! Важливо тільки пам'ятати! Немає нічого вічного! А життя коротке! Іноді навіть народиться не встигаєш, а вже людини немає! Виконуйте свої мрії, поки є можливість!!! Танцюйте свій танець життя!!! Поки є можливість
, - зазначила вона.

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки.

Як повідомляв Знай.uа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці.

Знай.uа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров. Українська співачка вирішила здивувати своїх шанувальників.