Володимир Остапчук здався в оригінальній компанії. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярний ведучий українських шоу Володимир Остапчук іноді радує шанувальників різноманітними фотографіями або кумедними відео на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежить близько 524 тисячі осіб. Фоловери активно коментують кожен його пост.

20 жовтня чоловік опублікував фотографію у компанії двох телеведучих і Міс Україна різних років Вікторії і Мариною Кіосе. Обидві красиві дівчата одяглися в одягу черниць. Ймовірно, таким чином вони вирішили анонсувати новий цікавий проект.

Відпустили з Мариною Кіосе гріхи Вові Остапчуку
, - повідомила Марина.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Фотографії разом з Володимиром Остапчуком опублікувала також на своїй офіційній сторінці Вікторія Кіосе.

Впізнали ще одного відомого чоловіка @vova_ostapchuk з невідомих сторін. 6із9
, - повідомляє вона.

Раніше повідомляли, Влад Яма показав українцям свої помідори під Вєрку Сердючку: "потрібен городик". артист показав, як працює на городі, зриваючи маленькі томати черрі і огірки, а також демонструючи урожай на камеру

Як повідомляв Знай.uа, переможці Євробачення ABBA повернуться в музику через 40 років: фанатів чекають 5 нових пісень і шоу. Ініціатором возз'єднання колективу став телевізійний продюсер з Великобританії Саймон Феллер.

Знай.uа писав, Віктор Павлік зізнався, як його змінило сімейне життя з Реп'яховою. На фото співак позує в Національному образі, в українській вишиванці.