На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відомої української артистки, гумористки, зірки творчого об'єднання "Дизель Студіо" Вікторії Булітко, з'явилася Нова зворушлива публікація, присвячена річниці загибелі артистки і колеги по сцені Марини Поплавської.

Чотири роки тому під Києвом сталася страшна аварія, в якій перекинувся автобус з командою акторів гумористичного "Дизель шоу". В результаті тієї страшної ДТП пішла з життя обожнювана українцями харизматична артистка Марина Поплавська.

"Ти завжди зі мною... Ти завжди з нами», - написала Вікторія, публікуючи нарізку зі спільних фото і відео з Поплавською.

«Світла пам'ять. Так шкода!", "Завжди з нами, вічна пам'ять", "Чудова була людина, красива жінка, розумна і талановита. Світла пам'ять, ніколи не забудемо», «Світла пам'ять і земля пухом», «Сумно і боляче, що Марини немає, шкода", "Як шкода, пішла з життя така чудова жінка! Світла пам'ять!", - співчувають фанати.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

20 жовтня ... в 2016-му році ви були в Полтаві в цей день, приходили до нас в студію... Марина теж давала інтерв'ю, в гримерці. А через два роки настав той страшний день ... вічна пам'ять Мариночці Францівні. Я з дитинства любила її... Пам'ятаю завжди", - згадують знайомі.

Раніше повідомляли, Вікторія Булітко з Дизель шоу поділилася рідкісними кадрами з покійною Мариною Поплавською: у вишиванці і з вінком на голові.

Як повідомляв Знай.uа, зірка Дизель шоу Вікторія Булітко зізналася, чи буває дружба між чоловіком і жінкою: "головне не...".

Знай.uа писав, зірка Дизель шоу Вікторія Булітко перетворилася на Лайму Вайкуле: коротка стрижка і "нове" обличчя.