Популярна українська співачка, Красуня і дружина реп-виконавця Потапа, яку запрошували в якості судді на шоу "Танці з зірками", Настя Каменських поділилася зі своїми численним фанатам думками з приводу свободи особистості. Відповідний пост вона розмістила на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за її життям і творчістю стежать 5.3 мільйонів чоловік.

На опублікованому знімку 34-річна зірка лежить на спині в морському прибої, в кристально чистій воді. Її руки розкинуті в сторони, і здається, ніби вона ширяє над піском. Свої стрункі форми вона втиснула у відвертий купальник червоного кольору, який вигідно підкреслив засмагу і красу її тіла. Варто відзначити, що на тлі чуток про вагітність Каменських її плоский животик спростовує всі домисли.

У розпущеному волоссі Анастасії видно білу квітку Плюмерії, характерного рослини тропічних країн.

"Прийми самого себе, своє тіло і думки ... адже знайти внутрішню свободу, ось де справжня незалежність", - підписала зірка своє фото.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Вже і пісок в басейн накидали.... Мажори", "Красуня", "Неймовірна!", - пишуть в коментарях шанувальники співачки.

Нагадаємо, что Потап "вкрав" Настю Каменських заради річниці: так виглядає "гангстерська" романтика. Настя Каменських повернулася з Олексієм Потапенком в Україну, але знову відлітає після кількох справ

Як повідомляв Знай.uа, Ірина Горова зізналася доньці Потапа, чим займалася останні 15 років: "Раптом мене осінило"

Також Знай.uа писав, Настя Каменських з'явилася одна на вулицях чужого міста: "Побачитися можна?"