Стало відомо про те, що в новому сезоні шоу "Маска" глядачі побачать справжнього бунтаря "Котика". Творці проекту розповіли про особливості цього костюма.

Лічені дні залишилися до головної прем'єри осені-гіпершоу "Маска". Вже в суботу, 23 жовтня, о 21:00 канал "Україна" покаже перший випуск другого сезону улюбленого шоу-детектива мільйонів українців, в якому глядачі познайомляться з першою сімкою учасників, серед яких яскравий Бунтар – молодий рокер Котик.

Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"
Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"

Персонажі цього сезону не перестають дивувати своєю різнобічністю і яскравістю. Здавалося, що дивуватися більше нічому, але, кожен раз це трапляється. Художник по костюмах зазначає, що на сцені буде відразу два модника - меланхолійна жирафа і невгамовний красень Котик. Більш того, так як спочатку ідея крутилася навколо теми рейву, він ще й знавець всіх вечірок в місті.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Наш Котик дуже стильний, це і пояснює його трендовий одяг. Спеціально для героя ми створили особливу флуоресцентну куртку надмодних кислотних кольорів, ззаду якої намальована точна копія Котика, який полює на рибку. У нього модні широкі штани зі стрічками, які нібито розписані ієрогліфами, але насправді ми зашифрували там різні зменшувально-пестливі клички котів на нашій мові", - поділилася художниця по костюмах гіпершоу "Маска" Леся Патока.

Крім того, спеціально для Котика було створено величезну кількість аксесуарів за типом сережок у формі хрестів і рибки, чокер рокерський, а також рукавички. Вони підкреслять його унікальні кігті, які майстри створювали з заліза за спеціальною технологією.

Скрін, Instagram Маска
Скрін, Instagram Маска

Незважаючи на все це, одна з головних особливостей в іншому. Саме у цього персонажа в другому сезоні найбільші очі. Незважаючи на те, що костюм робить героя в кілька разів більше, це не заважатиме учаснику танцювати.

Раніше повідомляли, Влад Яма показав українцям свої помідори під Вєрку Сердючку

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова перетворилася на персонажа з "П'ятого елемента", Дзідзьо замість Брюса Вілліса

Також портал Знай.uа писав, що Кличко, Монатік чи Потап? Українцям запропонували вгадати, хто став роботом у шоу "Маска"