Відомий український реп-виконавець Потап, чоловік співачки Насті Каменських, показав численним фанатам невеликий момент їхнього спільного життя. Відповідний пост він розмістив на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за го життям і творчістю стежать майже два мільйони людей.

Цього разу він запропонував шанувальникам самим вибирати тему наступного повідомлення.

"Paradise mornings with @kamenskux #potap #nk написати вам щось розумне в наступному пості? На яку тему?", - запитав він у фанатів.

На опублікованому знімку він разом з дружиною, на якій надітий тільки крихітний червоний купальник, стоїть на пляжі. Сам Потап - в чорній футболці і червоній бейсболці.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Про те, як ти обожнюєш Отарика Найвеличнішого, і який вплив на твій спочатку потужний розум надає Культова програма" яке?!». Блискучого настрою! Твій Кушинашвілі Титанічний. Насті - поцілунок в ланіти", "Хотілося б тему, пов'язану з внутрішнім світом: втрата віри в себе і свої сили, стреси, як не опускати руки, якщо шлях здається неможливим для перемоги і т.д.», «Дааа. Про те, як спиратися на свої сильні сторони», - пропонують фанати.

Багатьох привернув вигляд майже оголеної Каменських.

"Симпатичні маски у Насті», «Краса поруч у червоному», «крутий купальник і фігура», «Тема "всі купальники Анастасії"», - жартома пишуть шанувальники.

Нагадаємо, что Потап "вкрав" Настю Каменських заради річниці: так виглядає "гангстерська" романтика. Настя Каменських повернулася з Олексієм Потапенком в Україну, але знову відлітає після кількох справ

Як повідомляв Знай.uа, Ірина Горова зізналася доньці Потапа, чим займалася останні 15 років: "Раптом мене осінило"

Також Знай.uа писав, Настя Каменських з'явилася одна на вулицях чужого міста: "Побачитися можна?"