Популярний український артист, гуморист, телеведучий, шоумен, художній керівник "Вечірнього Кварталу", яскравий резидент студії "Квартал 95" і кращий друг президента Зеленського Євген Кошовий поділився своїми творчими планами на майбутнє, а також відповів на безліч цікавих питань журналіста Анатолія Анатоліча.

Про це стало відомо завдяки відповідям Євгена Кошового Анатолію Анатолічу в шоу YouTube-каналі "Зе Інтерв'юер".

Євген Кошовий та Анатолій Анатоліч, скріншот: YouTube
Євген Кошовий та Анатолій Анатоліч, скріншот: YouTube

Євген Кошовий зізнався, що не планує все життя стрибати на сцені в "кварталі". Так, гуморист мріє зніматися в кіно після виходу з проєкту.

"Закінчиться епопея з"Кварталом". Зрозуміло, що ти не будеш в 50-60 років так стрибати вже. Тому, треба кудись в Голлівуд", - відповів зірка.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також комік зізнався, що пандемія коронавірусу вплинула і на його фінансове становище. Кошовий розповів, що через малу кількість гастролей, отримував значно менше гонорарів. Втім, він мав заощадження.

За словами актора студії "Квартал 95", зараз в родині непростий період у відносинах з донькою-підлітком. Старша дочка іноді влаштовує батькам істерики, тому вони вирішили, що їй краще відвідувати фахівця, який допоможе розібратися в своїх почуттях під час статевого дозрівання.

"Вона ходить до психолога, тому що іноді слова вже не допомагають і нерви у тебе самого здають. Ясна річ, що запустився процес статевого дозрівання, коли починаються істерики, і ти розумієш, що зараз щось буде. Якийсь стан у дівчинки не такий. Це все просто треба перетерпіти, пережити і прожити ще, як мінімум, рочки два", — заявив Євген Кошовий.

Зараз артист багато часу проводить на роботі і вихованням дочок займається його дружина Ксенія. У пари є ще молодша донька Серафима, якій 7 років.

До слова, наші читачі можуть переглянути повне інтерв'ю за посиланням нижче:

Раніше повідомляли, Влад Яма і Катерина Кухар пояснили, як робити зауваження чужим дітям, які вередують: від "зайчика" до слова "стоп".

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Дантес за плечима у Наді Дорофєєвої розповів про почуття до Лесі Нікітюк: "Я так боявся".

Знай.uа писав, Потап випробував свій довгий інструмент на Євгенії Кошовому: "Я прикривав напарника".