Для всіх шанувальників британської королівської сім'ї з'явилися важливі новини. Справа в тому, що герцог і герцогиня Кембриджські нещодавно відвідали церемонію вручення екологічної премії "Earthshot Prize". Відомо, що засновниками даної премії є принц Вільяма і Королівський фонд Великобританії.

На офіційній сторінці герцога і герцогині в мережі Instagram з'явилися дуже цікаві кадри з нотками романтики.

Герцог і герцогиня Кембриджські, фото: Instagram
Герцог і герцогиня Кембриджські, фото: Instagram

На світському заході Кейт блищала в сукні в підлогу ніжного лавандового відтінку від Alexander McQueen. Варто зазначити, що герцогиня Кембриджська вже одягала її під час туру по Лос-Анджелесу в 2011 році, але тим самим тільки дотрималася дрес-коду заходу.

Герцог і герцогиня Кембриджські, фото: Instagram
Герцог і герцогиня Кембриджські, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Згідно з регламентом, гості повинні були прийти в своїх старих нарядах, тим самим підтримавши ідею розумного споживання.

Принц Вільям надів на церемонію оксамитовий піджак смарагдового відтінку, чорні штани і гольф в тон. На чорно-білих фото зображено романтичні і атмосферні моменти пари.

На одному з кадрів Вільям відкриває оксамитову завісу перед дружиною, обертається до неї, а Кейт посміхається йому у відповідь. На іншому знімку Кейт обійняла Вільяма ззаду, а він нахилив голову до дружини.

Раніше повідомляли, принц Гаррі не змирився з втратою леді Діани і пішов до психолога через Вільяма: "Я завжди буду...".

Як повідомляв Знай.uа, принцеса Діана з "Сутінків": Крістен Стюарт зізналася, як гучна роль змінила її життя.

Знай.uа писав, принц Вільям показав, якою насправді була Принцеса Діана - "В брудній куртці і драних рукавичках".