Директор "Міс Україна Всесвіт" Анна Філімонова разом з ведучою NewsOne Діаною Панченко влаштували такі собі "розбірки" через переможницю конкурсу з "Холостяка".

Останньою з них не сподобалося, що перше місце зайняла дівчина, яка вживає горілку і матюки. Анна в цій ситуації спочатку зазначила, що до образ не перейде, але згодом дозволила собі кілька неприємних фраз.

Міс Всесвіт, ілюстративне фото
Міс Всесвіт, ілюстративне фото

В дискусію втрутитися українська телеведуча та експерт з етикету Ольга Фреймут.

"Немає нічого гіршого, ніж п'яна жінка. А від горілки: волочаться ноги, псується дикція, очі розглядають ніс. Від цього навіть симпатична дама стає схожою на креветку. Все обличчя стає червоним і зім'ятим, ніби його випрали в машинці при високій температурі і забули викрутити", - говорить вона.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Після цього вона зазначила, що пити можна, але при цьому дотримуватися деяких умов — говорити тости і закушувати ікрою, а ще — вживати горілку лише в разі трагічних життєвих обставин.

Оля Фреймут, кадр з відео
Оля Фреймут, кадр з відео

В самому кінці Ольга Фреймут зазначила, що сама вживає горілку, проте вона присутня тільки в коктейлях — один з них "Космополітен".

Нагадаємо, Ольга Фреймут "пробралася" в машини українців з ревізією: ви все життя робите це неправильно

Як повідомляв Знай.ua,"Міс Україна Всесвіт-2021" Анна Неплях потрапила в мовний скандал: "Мені так зручно"

Також Знай.иа писав, експродюсер Лободи Нателла Крапівіна втрутилася в скандал з переможницею "Міс Україна-Всесвіт": "Ну що за вульгарність"