Популярна українська співачка, радіоведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська любить радувати значну армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людина.

Оля активно взаємодіє з підписниками, влаштовує їм цікаві інтерактиви, спілкується на відверті теми і намагається максимально допомогти в життєвих питаннях. Шанувальники часто просять поради у досвідченої і успішної співачки, довіряючи їй свої секрети.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

Цього разу фанати запитали у Олі - що таке жіночність. І артистка залишила кумедну відповідь, зі звичним сарказмом і іронією. Для співачки жіночність - це вміння зняти з себе чоловічі обов'язки і відчути себе тендітною і ніжною.

"Вміння зняти сталеві яйця, покласти їх на поличку і не лізти ні на коня, ні в хіту що горить і в мідні труби", - відповіла Оля Цибульська.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська
Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська

Раніше ми писали про те, що бородата Оля Цибульська "накинула око" на Віталія Козловського: "Вусики - пропуск в трусики"

Нагадаємо, що Оля Цибульська зважилася на несподіване разом з красунею в купальнику: "Добре, що не чути звук"

Як повідомляв Знай.uа, доума Дзідзьо Оля Цибульська роздяглася до купальника посеред осені: "78 серпня". Співачка немов перелітний птах - втекла від українських холодів у теплі краї, ще й сина Нестора з собою прихопила.

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська ризикнула взяти в рот те, що не пробував кум Дзідзьо: "Загуляв..."