Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію яскравими фото і відео в соцмережі, де за нею стежить 3,7 мільйона чоловік. Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору.

Зовсім недавно, 19 жовтня знаменитість відзначила свій 34-й день народження, заради якого закотила дивовижну вечірку в стилі 90-х, з елементами диско. На торжество Леся запросила безліч українських зірок шоу-бізнесу, але особистість однієї людини залишилася не розкрита. Виявляється, на опублікованих раніше фотографіях телеведуча показала не всіх гостей.

У своїх Insta Stories Леся розмістила цікавий знімок з невідомою людиною, обличчя якого вона вважала за краще закрити смайликом. Чоловік спритно закинув струнку ніжку телеведучої на своє стегно, явно "зазіхаючи" на її статус самотньої знаменитості. На фото він одягнений в чорний смокінг, а на шиї у нього виблискують золоті ланцюги, які дуже гармонують з нарядом Нікітюк.

Скріншот з Insta Stories, Леся Нікітюк
Скріншот з Insta Stories, Леся Нікітюк

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк перетворилася на "паскудне" дівчисько і відзначила свій день народження в стилі 90-х: "Зірка і цим все сказано"

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, Лесі Нікітюк-34: чим запам'ятався рік для телеведучої, почалося все з лисини

Як повідомляв Знай.uа, Леся Нікітюк перетворилася на "хуторянку" на честь 34-річчя: Софія Ротару відпочиває

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк перетворилася на фею-хресну і вирішила проблеми тисячі українців: "Бо не*уй"