Відома українська журналістка і дружина півзахисника національної збірної "Манчестер Сіті" Олександра Зінченка Влада Седан поділилася зворушливим знімком в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 540 тисяч осіб.

Як відомо, зовсім недавно Олександр і Влада вперше стали батьками, 1 серпня в 2021 році народилася їх довгоочікувана донька, дитину назвали незвичайним ім'ям - Єва. Варто нагадати, що Зінченко зробив пропозицію Седан в жовтні 2019 року. У березні минулого року пара розписалася, а 24 серпня в Києві відбулося весілля.

Влада Седан, instagram.com/v.lada_sedan
Влада Седан, instagram.com/v.lada_sedan

Цього разу щаслива мама показала, як проводить час зі своїм чоловіком, поки крихітка відпочиває в колясці на свіжому повітрі. Подружня пара вирішила зіграти у футбол. Влада спритно перекидала ніжкою м'яч Олександру, немов справжня чемпіонка. Їх улюблені домашні вихованці - сірі французькі бульдоги кумедно бігали навколо, поки щаслива сім'я весело проводила час.

"Сімейний день", - написала Влада Седан.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Влада Седан
Скріншот з Insta Stories, Влада Седан

Скріншот з Insta Stories, Влада Седан
Скріншот з Insta Stories, Влада Седан

Раніше ми писали про те, що Олександру Зінченку пощастило: Влада Седан виставила бездоганне тіло в міні-сукні через 3 місяці після пологів. Як виглядає журналістка зараз.

Нагадаємо, що Влада Седан зізналася, на кого насправді схожа її з Олександром Зінченком дочка: "Міні-копія"

Як повідомляв Знай.uа, молода матуся Влада нагодувала обідом собак замість Олександра Зінченка: "Нічого собі, олігархи!"