Відома українська співачка, учасниця розпався дуету "НеАнгели", Вікторія Смеюха дала відверте інтерв'ю, перше за тривалий час. Там вона розповіла своє ставлення до чайлдфрі, як ледь не потрапила в "ВІА Гра", а також про композицію з Філіпом Кіркоровим.

Інтерв'ю у дівчини взяв відомий журналіст і радіоведучий Слава Дьомін, і йому вдалося вивести дівчину на відверту розмову. Там вона розповіла багато особистих речей, і в цілому розмова тривала більше години.

Спочатку вони поговорили про те, що тато Вікторії подав анкету за дочку в гурт "ВІА Гра", І сталося це ще до існування дуету "НеАнгели", дівчина тільки переїхала до Києва.

Розвиток її як сольної артистки йшло занадто довго, і йому захотілося її підштовхнути, тому подав заявку.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Мені тоді було важливо потрапити в поле зір людей, на екрани блакитні. І все-таки бути почутою і побаченою. Не уявляла звичайно ж себе в групі, тому що у мене були тільки амбіції сольного артиста, і як у будь - якої людини, яка хоче стати відомою, він завжди хоче бути все ж одним на сцені" - розповіла дівчина.

Зараз вона б точно не пішла в групу, так як у неї є величезний досвід.

Далі заговорили про короля російської естради - Філіпом Кіркоровим. В одному з інтерв'ю Вікторія Смеюха заявила, що планує записати з ним спільну пісню. Зараз таких амбіцій немає, а тоді Юрій Нікітін розповів дівчині, що Кіркоров захопився нею і її талантом, тому тоді і з'явилася така думка.

"Зараз мені складно говорити взагалі про дуети. Ну постав себе на моє місце. 15 років в дуетах. Це як піде" - далі говорить дівчина.

Слава Дьомін також запитав у дівчини про її ставлення до чайлдфрі, що вона думає з цього приводу.

"Я не поділяю ось цьому думку, і більше скажу, у мене багато таких подружок, які також міркують, я зі сміливістю їх навіть переконую в цьому, і намагаюся зробити так, щоб вони поміняли свою думку. Просто тому що любов, повинна бути любов, вона править світом, вона все перемагає. Це важливо повірити в любов " - підсумувала дівчина.

Нагадаємо, раніше Вікторія Смеюха з "НеАнгелів" поставила Славу Камінську на місце прямо на сцені: "вона мене не поважає багато років"

Як повідомляє портал Знай.ua Вікторія Смеюха з "НеАнгелів" розповіла про зраду хлопця з фанаткою: чому тримає особисте життя під замком

Також Знай.uа писав, що у Вікторії Смеюхи після розпаду "НеАнгелів" відкрилося друге дихання