17 вересня 2021 року на просторах стрімінгового сервісу Netflix з'явився південнокорейський серіал "Гра в кальмара".

Південнокорейський трилер буквально за кілька тижнів став найуспішнішим проектом компанії за всю історію, його подивилися понад 140 мільйонів користувачів у всьому світі. Це 66% від загальної кількості акаунтів. Однак не варто упускати і існування "піратства".

Зірки серіалу "Гра в кальмара", фото з instagram
Зірки серіалу "Гра в кальмара", фото з instagram

Зірки серіалу стали світовими зірками моментально, фанати щодня викладали десятки і сотні фото, відео і приколів, пов'язаних з "Грою в кальмара". Дитячі ігри почали з'являтися в багатьох дитячих дворах, а користувачі задумалися над питанням — чи варто чекати другий сезон.

Але журнал Forbes поділився неприємними новинами для фанатів "Гри в кальмара". Справа в тому, що 16 жовтня 2021 року на Netflix вийшов новий сезон серіалу "Ти", який посунув південнокорейську історію з першого місця в США. Там проект протримався в якості лідера більше 3 тижнів.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Гра в кальмара", кадр з серіалу
"Гра в кальмара", кадр з серіалу

Історія "Ти" триває після серії жорстоких вбивств. Джо переїжджає в Лос-Анджелес, починає відносини з кулінаркою Лав Квінн і знову повертається до вбивств, паралельно намагаючись зберегти почуття до коханої.

Топ на Netflix, скріншот: Netflix
Топ на Netflix, скріншот: Netflix

Нагадаємо, зірка "Гри в кальмара" Хо Ен Чон оголила стрункі ніжки і відкрила пухкі губки: чоловіки в захваті

Як повідомляв "Знай.ua", красуні з серіалу "Гра в кальмара" Хо Ен Чон, Лі Ю Мі і Кім Чжу Рен влаштували битву луків: "Хто зверху?"

Знай.ua писав, зірка "Гри в кальмара" Хо Ен Чон зняла з себе одяг: прикрилася лише руками