Відомий український продюсер та син легендарної Софії Ротару Руслан, Євдокименко показав українцям свого нового домашнього улюбленця.

Руслан Євдокименко любить ділитися з підписниками в Instagram новими світлинами чи цікавими подробицями з особистого та творчого життя. Цього разу він вирішив показати нового члена своєї родини - маленьку крихітку Голді.
Руслан Євдокименко опублікував фото, як маленького песика тримає на руках його донька Софія. Новий член родини сина Софії Ротару має милий бежевий окрас, однак породу песика Євдокименко не назвав.

Фото зі сторінки Руслана Євдокименка
Фото зі сторінки Руслана Євдокименка

"Голді! 🐶 Ласкаво просимо до родини!", - так Руслан Євдокименко підписав опубліковане фото з новим членом родини.

Користувачам мережі припало до душі нове фото Руслана Євдокименка, тому вони прийнялися залишати компліменти для нового члена родини продюсера.

"Дуже милий", "Класний! А де Джиммі? ", "Така класна крихітка !😍 Голди - означає "золота", "Солоденький малюк💕💋", "Милий", - такі коментарі залишили користувачі під фото Руслана Євдокименка.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, син Софії Ротару Руслан Євдокименко одягнувся в шкіру та осідлав байк: "Прекрасний день". Руслан Євдокименко показав чим любить займатися у вільний час

Раніше Знай писав, син Софії Ротару знайшов у 21-річній красуні цілого ангела: дружині не залишив нічого. Руслан Євдокименко привітав маму і ще одну красуню зі святом

Також Знай писав, що син Софії Ротару Руслан Євдокименко перетворився на ковбоя: "Господар". Чоловік постав в оригінальному образі.