45-річна російська актриса театру і кіно Олена Захарова частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 240 тисяч чоловік.

Жінка зіграла в безліч фільмів і серіалів, включаючи "Му-му", "Далекобійники", "Спартак і Калашников", "Єрмолови" і "Спаська". Однак більшість глядачів вона запам'яталася, як Поліна Сергіївна Ольховська з "Кадетства".

Олена Захарова, фото: Instagram
Олена Захарова, фото: Instagram

Цей серіал оповідає про повсякденне життя вихованців Суворовського училища, про кількох підлітків - про Максима Макарова, Степана Перепечко, Іллю Синіцина, Олексія Сирнікова та інших.

З тих пір пройшло більше десяти років, а зараз Олена здалася на шикарних знімках біля моря в рожевому купальнику, демонструючи підтягнуту фігуру.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Як з відпустки не привезти пару зайвих кілограм?😊 Я в цьому році не впоралася з цим завданням і привезла😉 тепер думаю треба було на аквааеробіку ходити, просто плавання не допомагає😊", - написала вона.

Олена Захарова, фото: Instagram
Олена Захарова, фото: Instagram

"Немає нічого зайвого!", "Ідеальна фігура, Лена!", "Та й не потрібно намагатися не привезти. На те він і відпочинок, щоб собі дозволити!", "Які такі зайві кілограми? Ндё ідеально!", - залишили користувачі в коментарях.

Нагадаємо, від Тома Круза до Людмили Гурченко: зірки, які не змогли відчути теплоти і дружби своїх дітей

Як повідомляв "Знай.ua", зірку серіалу "Кадетство" Головіна звинуватили в сексуальних домаганнях: "Мені наплювати наскільки він відомий"

Знай.ua писав, зірка "Кадетів" розлучається з чоловіком після дев'яти років шлюбу: "Це флешмоб?"