Сотні мільйонів телеглядачів по всьому світу ще не встигли "відійти" від обговорення південнокорейської дорами "Гра в кальмара", як ось уже з'явився новий привід для обговорень і спостережень. Любителям "гострих відчуттів" дуже сподобався новий сезон серіалу "Ти", який також виходить на Netflix.

Даний серіал "магічним" чином також потрапив до списку найпопулярніших серіалів, який зараз дивляться в світі.

У цьому цікавому факті розібралася журналістка одного з українських телеканалів Юлія Каранковська.

Рейтинг популярних серіалів, скріншот: Netflix
Рейтинг популярних серіалів, скріншот: Netflix

"Чому магічно?" - запитаєте ви. Але відповідь проста: серіал не новий, і 15 жовтня на стрімінговому сервісі вийшов його вже третій сезон. Деякий час після релізу він тримався на першому місці, але поступово опустився на другу позицію. У рейтингу найпопулярніших шоу ще продовжує лідирувати "Гра в кальмара".

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Але якби після свого виходу "Ти" не зайняв першу позицію, а "Гра в кальмара" протрималася на першому місці 29 днів, то змогла б побити рекорд серіалу "Джіні і Джорджія". Так корейський серіал протримався на першому місці 24 дні ставши найтривалішим періодом лідерства для неангломовних шоу на Netflix.

Рейтинг популярних серіалів, скріншот: Netflix
Рейтинг популярних серіалів, скріншот: Netflix

В Україні серіал "Ти" теж зараз на другому місці за популярністю.

"Ти" вперше вийшов ще в 2018 року на американському кабельному каналі Lifetime. Серіал йшов у традиційному форматі - по одному епізоду на тиждень, але тоді зовсім не злетів, зібравши біля екранів всього близько 500 тисяч глядачів. Після того як сезон було завершено на телебаченні, серіал продали Netflix. Стрімінговий сервіс зробив хід конем і запустив другий сезон цього шоу в період різдвяних свят - час вихідних. Так "Ти" залучив до екранів близько 8 мільйонів глядачів.

Незважаючи на успіх і хвилюючий сюжет, серіал неодноразово піддавався критиці через романтизації головного героя, який є серійним маніяком.

У серіалі розповідається про чарівного і скромного працівника книжкового магазину в Нью-Йорку Джо Голдберг. Якось на роботі він знайомиться з починаючою письменницею Гвіневрою Бек, стає одержимий дівчиною і починає здійснювати жахливі злочини заради неї.

У другому сезоні герой їде в Лос-Анджелес, вирішує почати життя з чистого аркуша і забути минуле і змінює ім'я. Але в новому місті він знову знайомиться і закохується, на цей раз в Лав Куїнн. Однак минуле героя не залишає, і старі звички нагадують про себе.

У третьому сезоні Джо і Лав одружуються, і у них з'являється син Генрі. Вони переїжджають в передмістя, де у героя знову розвиваються його нав'язливі маніакальні звички по відношенню до інших жінок.

Раніше повідомляли, Олена-Крістіна Лебідь у розкішній вечірній сукні перетворилася на русалочку: Павло Розенко точно оцінить.

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Гри в кальмара" Хо Ен Чон оголила стрункі ніжки і відкрила пухкі губки: чоловіки у захваті.

Знай.uа писав, Клаудія Шиффер "оживила" себе 18-річну і підкорила пружними формами - "Для аукціону".