Відома турецько-німецька акторка , яка прославилася завдяки ролі у серіалі "Величне століття", потішила шанувальників серією нових фото.

Популярна акторка Мер'єм Узерлі, яка нещодавно стала мамою вдруге, має чимало шанувальників, тому зірка намагається постійно тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими моментами з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить 6.9 мільйона осіб.
Цього разу зірка "Величного століття" вирішила поділитися серією нових фото. На опублікованих кадрах Мер'єм Узерлі їла скибочки яблука, позуючи мило на камеру. На одній з фото акторка привідкрила ротик аби відкусити шматочок фрукта, а на іншій вона закрила очі мило посміхаючись для кадру.

Фото зі сторінки Мер'єм Узерлі
Фото зі сторінки Мер'єм Узерлі

Для фотосесії Мер'єм Узерлі одягла білу сорочку з цікавими воланами на рукавах. Також вона розстебнула кілька ґудзик аби оголити своє декольте.

Фото зі сторінки Мер'єм Узерлі
Фото зі сторінки Мер'єм Узерлі

Користувачам мережі припади до душі нові фото Мер'єм Узерлі, тому вони прийнялися залишати для неї десятки компліментів у коментарях під фото.

"Я дивився "Величне століття", ївши яблуко 😂", "Моя любов", "Моя дорога", "Люблю тебе", "Моє серце ❤️", - зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів