Відома співачка Руслана, яка стала першою переможницею пісенного конкурсу Євробачення від України, частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 25 тисяч осіб.

Сьогодні, 23 жовтня 2021 року, на телеканалі СТБ відбудеться прем'єра нового і довгожаного сезону всіма улюбленого шоу "Україна має талант". Як відомо, Руслана стала запрошеною суддею одного з випусків.

Руслана, фото: Instagram
Руслана, фото: Instagram

"Я щиро радію поверненню цього легендарного шоу на @stbua а особливо мені імпонує ідея приурочити його відродження до 30-ї річниці Незалежності України. Тому я без вагань прийняла цю пропозицію. У новому сезоні ми побачимо абсолютно нові, унікальні таланти. Виступи учасників виходять на новий крутіший рівень. Вони розширюють саме поняття слова "талант" і показують приголомшливі надздібності свого тіла", - пише Руслана в новій публікації.

Руслана Лижичко на "Співають всі", instagram.com/ruslana.lyzhychko
Руслана Лижичко на "Співають всі", instagram.com/ruslana.lyzhychko

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Після цього виконавиця додала, що в Україні нереальне безліч талановитих, яскравих і драйвових українців. І учасників для наступних етапів вона вибирала саме серцем, а не очима або вухами.

"Відмінно. Тепер буде хоч один журі, який вміє співати і чогось домігся", "Буду дивитися обов'язково", - залишили користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Руслана Лижичко на "Співають всі" поділилася порадами для сталевого преса і сідниць, як у Кардашьян: "піднімайте...."

Як повідомляв "Знай.ua", запальна Руслана Лижичко на "Співають всі" не втрималася від "диких танців": "Мені хотілося..."

Знай.ua писав, Руслана вирішила повернути "Дикі танці" і повторити успіх Євробачення ще раз: "Скажений вибух"