Відомий український співак і кумир "вовчиць" Олег Винник частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 960 тисяч чоловік.

Вчора, 23 жовтня, відбулася прем'єра другого сезону грандіозного шоу "Маска" на телеканалі "Україна", в якому зберігся склад зіркових детективів з п'яти осіб, включаючи Настю Каменську, Олю Полякову, Михайла Хома, Андрія Данилка і улюбленця "вовчиць".

Настя Каменських та Олег Винник, скріншот: Instagram
Настя Каменських та Олег Винник, скріншот: Instagram

"Що скажете про перший випуск гіпершоу @maskaukrainetv? Я був надзвичайно здивований, коли ми дізналися, хто ховався під маскою Баяна🙀 а якими були ваші здогадки? @belokoninnaviktorovna ти бомбастична!🔥", - пише Олег Винник у публікації.

Справа в тому, що судді вже встигли розкрити одну маску, під якою ховалася "мама" Вєрки Сердючки Білокінь Інна Вікторівна.

Фото: телеканал "Україна", шоу "Маска"
Фото: телеканал "Україна", шоу "Маска"

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Жінка виконала пісню Алли Пугачової під назвою "Арлекіно". Вона вийшла ще в 1979 році.

"Мені дуже сподобалося, ви як завжди чарівний!", "Цікаве шоу. Дійсно, несподівано", "Був дуже крутий випуск🔥🔥", "🔥було дуже цікаво і смішно👍", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Андрій Данилко влаштував мамі рознос просто під час шоу "Маска": "Дура, ти з глузду з'їхала!"

Як повідомляв "Знай.ua", українці побачили Потапа в котику на шоу "Маска": запалює з сексуальною самкою, поки Настя Каменських дивиться здалеку

Знай.ua писав, Оля Полякова на шоу "Маска" розцвіла поруч з самотнім Дзідзьо: вся в золоті і розкоші