Всесвітньо відома англо-американська актриса Лілі Коллінз частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 24 мільйонів чоловік.

32-річна дівчина встигла знятися в таких стрічках ,як "З любов'ю, Розі", "Невидима сторона", "Окча", "До кісток", "Красивий, поганий, злий", "Манк" і багато інших. Але ще більшу популярність їй принесла головна роль в серіалі "Емілі в Парижі".

Лілі Коллінз, фото: Instagram
Лілі Коллінз, фото: Instagram

"Вітаємо нашого маленького дружочка з 2-м днем народження! Ніщо так не смішить нас, як ти. Спасибі за те, що навчив мене бути собачої мамою, і за те, що приносиш нескінченну радість і так багато обнімашек в наше життя. Ти - людська душа наскрізь, і ми не можемо дочекатися всіх майбутніх пригод, які нам належить разом. Не можу ще більше любити тебе @redforddog", - пише Лілі Коллінз в публікації про День Народження собачки.

Лілі Коллінз, instagram.com/lilyjcollins
Лілі Коллінз, instagram.com/lilyjcollins

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Його маленьке личко🥰", "Привіт, Редфорд. Я вкрав телефон мого батька, і я просто хочу сказати, що ти супер милий, тому, будь ласка, ми можемо скоро повеселитися. З любов'ю, Рейн🐾", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Лілі Коллінз з "Емілі в Парижі" поділилася кадрами з дитинства: майже як Оля Полякова, але без кокошника

Як повідомляв "Знай.ua", Анджеліна Джолі поповнить ряди героїв всесвіту Marvel і перетвориться на інопланетну войовницю у новому фільмі "Вічні"

Знай.ua писав, любовний трикутник "Емілі в Парижі": чим закінчиться історія авантюристки з Чикаго Емілі Купер