Ілля Рибальченко, який боровся за серце Ксенії Мішиної в першому сезоні романтичного шоу "Холостячка" на телеканалі СТБ, зовсім не часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 70 тисяч осіб.

Бізнесмен, спортсмен, поет зовсім недавно поговорив з користувачами про кращі якості, якими повинен володіти справжній чоловік.

Ілля Рибальченко. Холостячка, фото: прес-служба СТБ
Ілля Рибальченко. Холостячка, фото: прес-служба СТБ

Серед них Ілля виділив вірність, надійність і відповідальність, вміння бути опорою, підтримкою і фундаментом, а ще секс, який за його словами є одним з важливих критеріїв хороших відносин, і останній пункт — Вільний вибір кожного.

А зараз він разом з іншими учасниками "Холостячки" - з Євгеном Ковтуненко, Андрієм Рибаком, Артемом Шепелем і Олексієм Тригубенко взяв участь у забавному танці, будучи в Межигір'ї. Вони репетирували сцену з кліпу Jerry Heil, випущеного до Дня Народження.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Jerry Heil, фото: Instagram
Jerry Heil, фото: Instagram

"Скільки" живих емоцій" від Іллі під кінець відео", "Я думаю, звідки знайоме обличчя...", "Артем вогонь, відмінне почуття ритму", - пишуть користувачі в коментарях.

@illya_strong_bear

Скоро все так будут делать #тренды #рекомендации #танец #холостячка #холостяк #эксы @theanimalstyle @kov2nenko @jerryheil @rybak_sydney

♬ оригинальный звук - illya_strong_bear

Нагадаємо, Jerry Heil "замовила" собі на 26-річчя хлопчаків у спідницях: танцювали там, де Янукович ганяв страусів

Як повідомляв "Знай.ua", Павло Зібров влаштував дикі танці з Jerry Heil і пандою "в гостях" у Януковича - "Море любові"

Знай.ua писав, незаймана Jerry Heil стала "Холостячкою" в особливий день: "колишні" Ксенії Мішиної боротимуться за серце співачки