Телеведучий і мандрівник, автор розважальної та пізнавальної програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров показав шанувальникам зворотний бік свого травел-шоу.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за ним стежить майже два мільйони фанатів, український мандрівник поділився робочими моментами, які залишаються за кадром.

"Трохи вивороту "Світу навиворіт". Уявіть, в Еквадорі я цілий день знімаю, а вечорами переглядаю нові випуски з... Пакистану та України. Мій вечір: вношу правки, працюю з текстами, обладнаю під ковдрою студію звукозапису. Кожен день. З літа паралельно йде робота над трьома проектами. Як впоратися? Вранці - китайський чай пуер, вечорами - прохання до сусідів в готелі вимкнути телевізор і говорити тихо, поки йде начитка. Всі переїзди і перельоти – це не "расслабон", а віддалена офісна робота», - зазначає Комаров.

Він також додав, що у випадку з його стилем роботи незамінна ще одна «суперособенность». Після декількох тижнів в Амазонії, в тропічній спеці і вологості, непростих природних умовах, гумових чобіт і поїздок на човнах йому, здавалося б, буде потрібен прогумований водонепроникний телефон, а не модний смартфон. Однак та техніка, якою користується ведучий, витримує і не такі навантаження.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково
Показати ще

"А якщо раптом забруднив – просто помив у річці... дописав цей пост на банановій плантації - піду мити телефон", - додав він.

"Приблизно рік тому "підсіла" на ваші програми, переглянула всі випуски. Тепер і мої діти люблять їх. Спасибі за нелегку працю», «Класний контент, добрий і веселий«, "Занурюючи телефон у воду: "зараз мою телефон". Раніше боялися телефон в дощ з кишені дістати", - відзначають шанувальники Комарова в коментарях.

Фото зі сторінки Дмитра Комарова
Фото зі сторінки Дмитра Комарова

Нагадаємо, що Дмитро Комаров з "Світ навиворіт" потайки від Саші Кучеренко вирушив на кладовище: "тут рятують....". Дмитро Комаров з "Світ навиворіт" розповів, чим здивував його Пакистан.

Раніше портал Знай писав, що Дмитро Комаров втік від Олександри Кучеренко в дике плем'я: їдять отруту і вбивають списами.

Також Знай повідомляв, що Дмитро Комаров з " Світу навиворіт "показав, як виглядав до зустрічі з Кучеренко:"індіанець з радянського кіно". Дмитро Комаров поділився знімком 9-річної давності.