У столиці Росії Москві повідомляють про те, що пропала безвісти легендарна актриса Світлана Світлична. Про це пише видання "МК", посилаючись на заяву сина легенди радянських кіноекранів.

Актриса не з'являлася вдома з 20 жовтня, з 21 жовтня з нею припинилася всіляка зв'язок. Родичі в паніці, син актриси звернувся в правоохоронні органи - поліція оголосила 80-річну жінку в розшук.

Ситуація ускладнюється тим, що Світлана Опанасівна Світлична страждає деменцією (старечим недоумством). За словами сина, його матері встановили діагноз "деменція" - вона може запросто забути адресу свого будинку.

Фото: starhit Світлична
Фото: starhit Світлична

Прикмети зниклої: може бути одягнена в чорний капелюх, норкову поношену шубу, чорні колготки, чорні туфлі і рукавички.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

До речі, зовсім недавно Світлана Світлична була доставлена в лікарню з інсультом.

Нагадаємо, що Світлана Світлична - відома радянська і російська кіноактриса, яка прославилася на весь Радянський Союз епізодичною роллю в комедії «Діамантова рука». Там вона вимовила культову фразу "Не винувата я... Він сам прийшов!». Артистка і в 80 років продовжувала елегантно одягатися, підтримуючи свій зоряний статус.

Раніше повідомляли, красуня з "Діамантової руки" Світлана Світлична терміново госпіталізована, лікарі говорять про інсульт.