Стало відомо про те, що зірковий детектив гіпершоу "Маска" Дзiдзьо знайшов свою "ідеальну" наречену. Під час ефіру він зізнався героїні в коханні.

У суботу в ефірі каналу "Україна" відбулася прем'єра грандіозного шоу-детектива "Маска". Під час виступу одного з учасників проекту зірковий детектив Дзiдзьо запевнив усіх – він знає, хто сховався під маскою, а пізніше навіть зізнався героїні в коханні.

Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"
Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"

У суботу, 23 жовтня відбулася прем'єра другого сезону гіпершоу "Маска" на телеканалі "Україна", і глядачів познайомили з першою сімкою учасників, серед яких модниця Жирафа. Яскрава красуня вразила шанувальників зворушливим виступом, і зіркові експерти в кінці навіть встали, щоб висловити свою повагу і захоплення. Популярний український артист Дзідзьо не зміг стримати емоцій, і висловився з приводу виступу.

"Який костюм! Він на першому місці для мене! - прокоментував зірковий детектив шоу "Маска" Дзідзьо. - Ви помітили нюанс - яка у неї гарна коса! Кінчик хвостика рожевенький, красивий! Шкарпетки, бікіні ... вона заміж хоче! Давайте знайдемо для неї жирафа".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"
Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"

Його колега Оля Полякова не змогла також стриматися, і запропонувала артисту стати її нареченим. Як справжній чоловік, Дзідзьо відразу ж переклав тему, заявивши про те, що знає, хто ховається під костюмом, але нікому не скаже.

"Ви тільки погляньте на її роги! Ай, зніяковіла, адже це інтимна частина жирафи. Якщо ви не знали - жирафи цілують роги один одному. Жирафка-Жирафка, я тебе люблю" - продовжив Дзідзьо.

Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"
Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"

Не так давно він розлучився, тому Оля Полякова відразу почала говорити, що прийшов час одружитися знову, адже тепер він вільний, і може робити що хоче. Хто приховує під маскою цього персонажа - дізнаються в наступних випусках.

Нагадаємо, Оля Полякова змусила розведеного Дзідзьо гарчати від збудження

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Полякова і Маша Єфросиніна обговорили виховання своїх дочок

Знай.ua писав, Оля Полякова зважилася відмовитися від образу "королеви ночі", українці не оцінили