Відома українська блогерка і Дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 130 тисяч чоловік.

Нещодавно вона вирішила розповісти про алкоголізм чоловіка, про проблеми з його виступами на цьому грунті, а ще про те, як їй доводилося витягати чоловіка з запоїв і не чекати будь-якої допомоги від колишньої його дружини.

Катерина Репяхова, фото: Instagram
Катерина Репяхова, фото: Instagram

Зараз Катерина Репяхова "стерла" це з пам'яті і запропонувала своїм фанатам зайнятися психологією.

"Вічні межі в парі, перші кроки до здорових відносин, що робити, якщо ви відчуваєте, що віддаляєтеся зі своїм партнером, Підготовка до вагітності і діткам, і як домовитися про виховання дітей. І багато іншої дуже цінної інформації", - каже вона в Stories.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Катерина Репяхова, скріншот: Instagram Stories
Катерина Репяхова, скріншот: Instagram Stories

На додаток до озвученої інфомрації, Катерина написала в публікації, що в психологічній аудіокнизі зберігається багато корисностей, включаючи практичні інструменти — не тільки теорія.

До цього Репяхова була на березі моря і розповіла, що джерело радості завжди знаходиться в нас самих, тому не варто чекати нічого з боку.

Нагадаємо, ексдружина Віктора Павлика показала кабінет колишнього в квартирі, з якої він її виганяє: "Пішов, але речі не забрав"

Як повідомляв "Знай.ua", Катерина Репяхова дістала "бруд" Віктора Павлика, щоб виправдати себе: "Мені плювали в обличчя"

Знай.ua писав, "Гарем" Віктора Павлика: що відомо про чотирьох дружин і дітей велелюбного музиканта