Популярна українська виконавиця Надя Дорофєєва частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше п'яти мільйонів чоловік.

Як відомо, екссолістка групи "Время и Стекло" і дружина Володимира Дантеса вирушила до Португалії, про що свідчить фотографія із західного мису Євразійського континенту — мис Рока — розташованого на Піренейському півострові.

фото: Надежда Дорофеева instagram  nadyadorofeeva
фото: Надежда Дорофеева instagram nadyadorofeeva

Надя виставила в Stories дуже небезпечне фото, будучи на краю скелі прямо перед величезним обривом. На знімку можна помітити, що погода там прохолодна, бо виконавиці довелося взяти черевики.

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories

"Той мікроскоп під яким я завжди перебуваю, дозволяє вам багато про мене дізнатися. Але цей мікроскоп не завжди дозволяє мені сказати, зробити або якось виразити себе так, як я хочу. Такий контроль себе став моєю життєвою афірмацією і я завжди і скрізь намагаюся бачити хороше. Але іноді батарейка сідає і у мене не особливо виходить навіть просто намагатися", - пише Надя Дорофєєва в публікації, пов'язаної з поїздкою до Португалії.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще
Вона зазначила, що не можна весь час перебувати під впливом ендорфінів, тому контраст у житті — нормальне явище.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва роздяглася догола, поки Дантес не бачить: "Оселедець"

Як повідомляв "Знай.ua", подруга Наді Дорофєєвої Ольга Шелбі зі "Школи" здійснила мрію 20-річних українок у Дубаї: "Дізналися перед вильотом"

Знай.ua писав, Дантес кайфанул з прекрасною азіаткою: переплюнув Надю Дорофєєву з Позитивом