Павло Зібров показав, як він відпочиває в Дубаї. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий народний артист України, співак і композитор Павло Зібров любить радувати своїх шанувальників новими фото і відео в соціальній мережі Instagram. У нього величезна армія шанувальників понад вісімдесят тисяч фоловерів. Вони намагаються коментувати кожен його пост.

У середині жовтня чоловік поїхав на відпочинок до міста Дубаї з Об'єднаних Арабських Еміратів. Український співак періодично ділиться своїми враженнями і фотографіями звідти.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

25 жовтня він опублікував фотографію в ресторані м'ясної їжі. Зібров показав величезний шампур з м'ясом.

Сьогодні м'ясний вечір! Хто любить м'ясо пишіть + в коментарях! Подивимося скільки цінителів смакоти в мене
, - повідомив він.

Фолловери почали активно коментувати даний пост. Велика частина підтримала його кулінарні переваги.

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки. Цього разу вона вирішила поділитися сімейними фото зі своїми синами. На вулиці вже прохолодно, тому вони одяглися більш тепло.

Як повідомляв Знай.иа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці.

Знай.иа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров. Українська співачка вирішила здивувати своїх шанувальників.