Катерина Осадча - популярна українська журналістка і телеведуча, відома завдяки шоу "Світське життя" на каналі 1+1. До повноліття з 13 років працювала в модельному бізнесі в Західній Європі, проте згодом прийняла рішення повернутися в рідну Україну.

Останній місяць для Катерини та її чоловіка Юрія Горбунова був наповнений насиченими і радісними подіями. Одним з найголовніших стало народження їх другої спільної дитини 19 серпня. Відомо, що це хлопчик Данило, вагою в 3250 грам і зростом 52 сантиметри.

Катя Осадча та Юрій Горбунов, instagram.com/kosadcha/
Катя Осадча та Юрій Горбунов, instagram.com/kosadcha/

Катерина дуже швидко повернулася до роботи на телеканалі, чим вразила всіх глядачів. Буквально на наступний місяць після пологів шанувальники побачили знаменитість в практично досконалої фізичній формі, без зайвих кілограм і інших наслідків народження дитини.

Цього разу телеведуча показала в Insta Stories своє вбрання, яке вона носила до вагітності. Катерина вирушила до дієтолога в темно-синіх джинсах кльош і в білому піджаку.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Прийшла в джинсах, які ще не вдягала після вагітності, не влазила", - поділилася Катерина.

Скріншот з Insta Stories, Катерина Осадча
Скріншот з Insta Stories, Катерина Осадча

Нагадаємо, що Юрій Горбунов відвіз Катерину Осадчу подалі від пустушок і памперсів: "Гірко молодим"

Як повідомляв Знай.uа, Катерина Осадча "згадала молодість" з Андре Таном: поки Юра Горбунов в няньках

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Горбунов "перетворився" на брутального панку, але фанати не оцінили: "Який жах"