У популярному шоу «Світське життя» на телеканалі «1+1» Slavia розповіла, як отримала елітне житло під Києвом і від кого .

Співачка Ярослава Притула-Хома, поділилася з глядачами деталями розлучення солістом гурту Dzidzio Михайлом. Зірка не спростовувала, що дійсно отримала після закінчення відносин з чоловіком житло, в якому вони разом планували жити.

фото: скриншот youtube
фото: скриншот youtube

Обираючи дизайн проекту, кожного разу пара не могла домовитися між собою.

"Насправді ми хотіли там обоє жити, ми вже робили дизайн проекту на двох, але якось так складалося, що кожен раз Михайло мені, коли давав цей дизайн проекту, він мені якось не подобався", - каже співачка

Також у розповіді, Slavia акцентувала на тому, що багато разів намагалася донести до чоловіка те, що в їхніх стосунках щось не так.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Я завжди зупиняла Михайла і говорю: «Давай спочатку розберемося відносинах", - каже екс-дружина лідера гурту Dzidzio .

фото: скриншот youtube
фото: скриншот youtube

Виконавиця пригадала, як почувала себе одразу після розриву стосунків. Каже, що їй було дуже важко і боляче, але вона про це нікому не розказувала.

"Коли мені було важко, мені було боляче, коли я намагалася ображатися – про це ніхто не знав", - каже зірка

Але згодом емоції вщухли і зараз, згадуючи про шлюб, Ярослава каже, що пишається тими стосунками, які вони змогли побудувати протягом 20 років.

"Я пишаюся ним, я пишаюся нашими стосунками, тому що 20 років не кожен може пройти. Це такий шлях становлення особистостей, який ми пройшли з малого", - констатує співачка

фото: instagram slavia_official
фото: instagram slavia_official

Знай.ua нагадує Дзідзьо після розлучення зі Slavia ​заманив до себе знаних красунь: "Думати може тільки ідіотка"

Як раніше повідомляв Знай.ua: Дзідзьо покаже "дитину", яка з'явилася після розлучення зі Slavia: "Ми це зробили"

Також Знай.ua писав: Дзідзьо після розлучення втік до Львова заради легендарної акторки: "Це відповідально i радісно"