Популярний український модельєр і дизайнер Андре Тан вирішив згадати найбільш знакові моменти у своєму житті, приурочивши їх до свого Дня народження. На сторінці в соціальній мережі Instagram з'явилася його нова публікація, присвячена цій події.

"Дев'ять найбільш знакових подій мого життя. Чому 9? Та просто 39 не влізуть в цей пост!",- зізнався дизайнер, якому виповнилося 39 років.

На першому місці для нього виявилося народження дочки.

"Коли Соня народилася, моє життя повернулося на 180 градусів. Ставши татом, я почав розуміти, як же це все-таки буває важко. Але зате ті емоції і та енергія, яку отримуєш — безцінні! Бажаю кожному чоловікові пройти через це», - зазначає іменинник.

Скрін, Instagram Андре Тан
Скрін, Instagram Андре Тан

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На другому місці - опівночі в Парижі.

"Мій перший показ колекції Atelier-Andre Tan на паризькому Тижні моди 2020. Праця понад 200 осіб і півроку недоспаних ночей», - згадує дизайнер.

На третьому місці він розмістив приїзд американської зірки Періс Хілтон,яка виявилася жахливо примхливою.

Скрін, Instagram Андре Тан
Скрін, Instagram Андре Тан

"Зізнаюся, перші півтори доби її приїзду я був просто неживою. Періс не подобалося все-візажист, перукар. Ми не могли знайти їй туфлі 42 розміру. І її сукню я створив за одну ніч, та ще нічка була...", - ділиться Тан.

Він також згадав свій перший модний показ-йому тоді не було і 12 років! Він пригадав свій жах і клубок у горлі, адже за годину до показу колекції ще не були відшиті всі екземпляри.

Скрін, Instagram Андре Тан
Скрін, Instagram Андре Тан

Знаковою стала і зустріч з російською співачкою Аллою Пугачовою в 1997 році – тоді Тан спеціально приїхав до столиці, щоб зустрітися з артисткою і показати їй ескізи нарядів, які створив спеціально для неї. Тоді Примадонна не оцінила старань молодого кутюр'є, їх спільна робота не задалася.

Скрін, Instagram Андре Тан
Скрін, Instagram Андре Тан

Згадав Тан і фільм про свій успіх.

«Трепетно і трохи страшно було відкриватися перед стількома людьми. Але у фільмі Я справжній і чесний. У фільмі Я розповів, якою ціною з продавця риби перетворився на визнаного фешн-гуру і телезірку", - говорить він.

"Моя перша спідниця. Цей пункт, звичайно ж, про програму Жертва моди. Саме після неї мене стали впізнавати на вулиці, і я став всюди носити кепку. Де ви, намистинки мої?", - поцікавився Тан.

Скрін, Instagram Андре Тан
Скрін, Instagram Андре Тан

Не залишилася без уваги і весілля з дружиною Аліною на білому Мальдівському піску.

"Вона була моїм компасом і другом всі ці 10 років. Я вдячний їй за дочку і за кожен момент, проведений разом. І завершальний пункт цього списку-зараз. Момент щастя і єдності. Я вдячний за це яскраве і дивовижне життя! Сьогодні я в Парижі піднімаю за неї келих ... з днем народження мене!",- привітав сам себе іменинник.

Раніше повідомляли, верблюд або гусяча лапка? Топ найдивніших осінніх трендів від Андре Тана.

Як повідомляв Знай.uа, Андре Тан після пологів Осадчої придумав осінній гардероб для жінок plus size.

Знай.uа писав, Андре Тан, Іван Дорн і Віктор Павлік дали бій облисінню-використовували рідкий азот і 9-годинну операцію.