Відома українська спортсменка, бронзова призерка на минулій в Токіо Олімпіаді, Дар'я Білодід поділилася з шанувальниками новим фото. Там вона влаштувала собі прогулянку по осінньому лісі.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина ділиться з шанувальниками новими кадрами з подорожей, різних заходів, а також змагань. Влітку вона принесла для України першу медаль на Олімпіаді в Токіо.

Щодня за її життям стежить вже практично півмільйона користувачів.

Цього разу Дар'я Білодід показала, як проводить свій вільний час. Спортсменка в якості вбрання вибрала білі кросівки, а також костюм кислотних кольорів. Це яскраво-жовті спортивні штани, салатова кофта і жовта курточка. Сумка також такого відтінку. Кожна деталь в образі продумана ідеально.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Дівчина вирушила на прогулянку лісом, і скориставшись можливістю, зробила фотографію.

"Робіть те, що добре для вашої душі" - йдеться в повідомленні під постом. На знімку дівчина посміхається, що надає йому атмосферності, адже, шанувальники відзначають, що Дар'я володіє карколомною посмішкою.

У коментарях користувачі почали писати, що вони думають про цей знімок:

"Я тут чув що Дар'я Білодід відповідає на коментарі😍❤️";

"😍😍😍😍";

"💛💛💛";

"Дәрия! ❤️‍🔥";

"😍😍❤️❤️❤️";

"🔥🔥🔥";

"💛💛💛💛💛💛💛";

"😮 прекрасно 🖤";

"Як завжди Королева!!!👑🔥🔥🔥".

Нагадаємо, що дорасивейшая спортсменка України Дар'я Білодід зізналася, як змінилося її життя в статусі мільйонерки

Як повідомляв Знай.ua, колишній Дар'ї Білодід Денис Попов приступив до тренувань після операції: "Український Серхіо Рамос".

Знай.uа писав, тільки початок: Дар'я Білодід взяла першу медаль для України на Олімпійських іграх-2020.