Глядачі навідріз відмовляються сприймати нову ведучу популярного шоу. Як доказ можна побачити пост на офіційній Instagram-сторінці проекту Танці з зірками.

Так 5 вересня розпочався п'ятий сезон популярного в Україні шоу"Танці з зірками". Головні судді-хореографи Влад Яма та Максим Чмерковський, саме вони обиратимуть найкращого зіркового танцюриста цього року. Цього року організатори внесли чимало змін і запросили улюблених зірок українців, які боротимуться за звання кращої танцювальної пари сезону.

Однією з ведучих є Іванна Онофрійчук, яка вже встигла вразити своїх шанувальників нарядами. На офіційній сторінці проекту вирішили запитати, яке з суконь для ведучої йде краще. Обидва наряди з розрізами на стегні, тільки одне темного, а друге білого кольору. Однак фоловери критично поставилися до нової ведучої. Багато хто просто її розкритикували, а були і ті, хто просив повернути Тіну Кароль.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Не давайте більше їй плаття з розрізами, а то ваша ведуча потім весь вечір не знає куди ніжку краще поставити, щоб всі бачили, замість того, щоб думати про прямому ефірі... ️ ️ "; "Мені просто не подобається як веде Іванна - не риба не м'ясо . Втім так само бездарно вела і Тіна Кароль"; "Пам'ятається що хтось писав що Тіна не" такі " сукні одягала. А ось Іванка...."; "Поверніть Тіну
, - повідомляють вони.

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки.

Як повідомляв Знай.uа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці.

Знай.uа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров. Українська співачка вирішила здивувати своїх шанувальників.