Дочка відомої української співачки Олі Полякової Маша показала себе без фотошопу і запустила в мережі новий челендж.

Маша Полякова має вже досить багато шанувальників, тому вона намагається часто радувати їх новими фото, відео або ж просто цікавими подробицями з особистого і творчого життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить 172 тисячі осіб.

Маша Полякова, скріншот з відео
Маша Полякова, скріншот з відео

На цей раз Маша Полякова поділилася з підписниками новим відео, де висунувши язичок станцювала під популярну музику, і показала себе без фотошопу. Для відео дівчина одягла джинси з розрізами на колінах, чорний ліфчик і масивне кольє на шию.
Родзинкою образу Маші стала її зачіска, вона зробила дві гульки і залишила трохи розпущене волосся. Також дівчина особливу увагу переділила макіяжу і зробила собі стрілки.

Маша Полякова, скріншот з відео
Маша Полякова, скріншот з відео

"Знаєте мені не страшно показати себе без фільтра і фотошопу, так що, хочу запустити челендж #безфотошопамашаполякова що б, підтримати всіх дівчат що не впевнені в собі, надивившись на "ідеальні тіла", в яких тонна фотошопу. Так що викладайте свої фото з хештегом", - зазначила Маша Полякова.

Маша Полякова, скріншот з відео
Маша Полякова, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Нагадаємо, что в доньці Олі Поляковій Маші побачили те, чого раніше не помічали: "вилита...". Маша крім музичної творчості і виступів, також любить експериментувати зі своєю зовнішністю, вражаючи публіку сміливістю

Як повідомляв портал Знай, дочка Олі Полякової Маша знайшла свого молоденького Максима Галкіна: наслідує Аллу Пугачову. Маша Полякова розповіла про свої стосунки

Також Знай писав, Оля Полякова заговорила про зраду в родині :" за будь Кіпіш". Зірковий детектив шоу" Маска " Оля Полякова розповіла, чи готова пробачити зраду.