Ірина Білик пробачила Ольгу Полякову за її слова. Відповідний пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі.

Популярна співачка з України Ірина Білик, яка не так давно пережила розставання з чоловіком, намагається мати активну публічну діяльність. На її офіційній мережі в Instagram підписано 361 тисяча фоловерів, які намагаються активно коментувати кожен її пост.

25 жовтня вона опублікувала відеозапис в сторіз, де Ольга Полякова просить вибачення у неї. Справа в тому, що нещодавно жінка взяла участь у спільному шоу з Машею Єфросиніною під назвою "дорослі дівчатка". В одному з них Ольга Полякова назвала Ірину Білик "сучкою", на що та образилася.

Оля, я з тобою більше не вітаюся
, - повідомила Білик.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Для того щоб розтопити серце української знаменитості, Ольга Полякова почала цілувати руку Ірини Білик. Вона визнала свою провину, але зазначила, що назвала таким словом Білик з любов'ю.

обізвала сучкою, але люблячи
, - повідомила "суперблондинка".

Поцілунки рук все ж розтопили серце Ірини Білик і вона обійняла Ольгу Полякову.

ти теж сучка, я забула тобі про це сказати
, - зазначила Білик.

Раніше ми писали про те, що Ірина Білик показала пристрасний поцілунок Павла Зіброва та Ольги Горбачової: у "сплячої красуні" виросли вуса

Нагадаємо, що Ірина Білик зізналася про план стати мамою втретє- " дитина буде заручником..."

Як повідомляв Знай.иа, вдінока Ірина Білик оголила плече і пообіцяла дещо особливе: чоловікам приготуватися.