Стало відомо про те, що популярна голлівудська акторка, зірка серіалу "Емілі в Парижі" Лілі Коллінз зустрілася на благодійному вечорі з кумиром мільйонів жінок - Робертом Паттінсоном.

Новий пост був опублікований на сторінці актриси в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно там з'являються різні пости, якими захоплюються мільйони людей по всьому світу.

Цього разу на знімку вона з'явилася не одна, і навіть не зі своїм чоловіком. 32-річна зірка серіалу "Емілі в Парижі" була помічена на гала-концерті GO Campaign 2021, який відбувся в суботу ввечері в Cornerstone Plaza в Лос-Анджелесі, разом з 35-річним актором Робертом Патінсоном. Свою популярність він отримав завдяки підлітковому фільму "Сутінки".

Чоловік був одягнений в темно-синій костюм від модного будинку Dior, а ось дівчина вибрала в якості вбрання яскраво-жовтий топ в парі з чорними брюками AZ Factory.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Вони виступили в ролі господарів вечора, щоб зібрати кошти для допомоги в боротьбі з пандемією, а також підтримки расової справедливості в Сполучених Штатах Америки.

"Для мене велика честь цього року знову провести щорічну #GOGala з Робертом Паттінсоном і засновником @gocampaign Скоттом Файфером вчора ввечері. Ми вже зібрали стільки грошей і неймовірно вдячні вам за вашу підтримку і любов. Будь ласка, подивіться посилання в моїй біографії, щоб дізнатися більше про дивовижну роботу, яку GO робить для дітей по всьому світу, і про те, як ви все ще можете робити пожертвування і допомагати місцевим героям у всьому світі ..." - підписала пост дівчина.

Варто відзначити, що їх пов'язують виключно ділові відносини, адже акторка не так давно вийшла заміж, а чоловік вже більше 3 років у відносинах.

Нагадаємо, що зірка "Емілі в Парижі" показала все, надівши прозору спідницю

Також, чим закінчиться історія авантюристки з Чикаго Емілі Купер

Раніше повідомляли, що зірка серіалу "Емілі в Парижі" Лілі Коллінз вийшла заміж: історія службового роману