Marvel Studios показали глядачам новий тизер багатообіцяючого фільму "Вічні" з відомими голлівудськими акторами в головних ролях.

Прем'єру нової історії про супергероїв всесвіту Marvel чекають мільйони глядачів, однією з головних причин такого ажіотажу є вражаючий акторський склад - у головних ролях Анджеліна Джолі, Джемма Чан, Сальма Хайек і зірки серіалу "Гра престолів" - Кіт Харінгтон і Річард Медден.

герої фільму вічні, фото з Instagram

На YouTube-каналі "Marvel Entertainment" розмістили відео, на якому продемонстрували видовищні надздібності героїв фільму.

Анджеліна Джолі виконає роль Тени - грецької войовниці і однієї з представниць потужної інопланетної раси Вічних. Вона вміє літати, володіє фантастичною силою і швидкістю, а також здатна створювати зброю з космічної енергії.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Річард Медден зіграє роль Икариса - ще одного безсмертного героя. Він також вміє літати. Крім того, він може піднімати в повітря об'єкти і навіть телепортуватися.
Сальма Хайєк втілиться в Аджака, якого в коміксах зображують чоловіком, що володіє здатністю переміщуватися і стріляти енергетичними зарядами. У фільмі герой може безпосередньо спілкуватися з божествами.
Джемма Чан в ролі Серсі, яка за сюжетом вміє створювати ілюзії, володіє телепатією і телекінезом.

Нагадаємо, Джейк Джилленхол зізнався, що відчував під час постільних сцен з Дженніфер Еністон у фільмі "Хороша дівчинка": "Це було тортурами"

Як повідомляв Знай.uа, зірка серіалу "Емілі в Парижі" Лілі Коллінз вийшла заміж: історія службового роману

Також портал Знай.uа писав, що фото старіючої Мадонни без фотошопу злили в мережу: Алла Пугачова тепер красуня