Популярна модель і блогерка Олена Омович, яку через неймовірні форми прозвали українською Кардашьян, знову звернула на себе увагу спокусливою фотосесією.

На новій фотографії на її особистій сторінці в соцмережі Instagram, де за життям моделі спостерігають 1,6 мільйона читачів. Олена Омович позує в незвичайній позі.

Судячи з геотегу, дівчина вирішила прогулятися по колишній резиденції українського президента-втікача Віктора Януковича-широко відомому Межигір'ю.

Скрін, Instagram Омович
Скрін, Instagram Омович

"Сфоткай, типу я у себе вдома", - підписала вона ефектний знімок, на якому високо підняла ногу, спираючись на стіну, і відстовбурчивши в сторону пишні сідниці. При цьому лівою рукою вона тримає себе за волосся, щоб відкрити спину.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Для прогулянки любителька пластичної хірургії вибрала обтягуючий Сірий Спортивний комбінезон і кросівки фірми Nike з бордовими, білими і чорними вставками.

"Нічого собі... навіть в одязі...", - захоплюються шанувальники Омович.

"Ззаду перила попливли", "Ага, ось витрачаєш купу здоров'я, грошей і часу на пластичні операції, а все одно себе не любиш і фотошопиш», «Та під правою булкою теж», «Та там і дерева, і перила, і все інше в районі талії і попи...», - викрили дівчину у використанні фотошопу уважні коментатори.

Нагадавши, Українська Кардашян Альона Омович засвітила, як виглядає насправді: бікіні видало все. Олена Омович похвалилася формами, примірявши блакитне мінібікіні

Як повідомляв портал " Знай.ua", Українська Кардашьян Олена Омович оголилася до білизни і поманила чоловіків: "Ось так фігурка". Олена Омович порадувала новим відео

Також " Знай.ua " писав, Українська Кардашян Олена Омович у крихітних стрінгах збентежила чоловіків: "В своїй позі". Олена Омович поділилася відвертим фото, але думки шанувальників розділилися