Популярна модель і блогерка Альона Омович, яку вже встигли прозвати українською Кардашьян, активно веде соціальну мережу Instagram, де ділиться пікантними фото і відео з більш ніж 1,5 мільйонами фоловерів.

Дівчина вже встигла збільшити собі губи, груди, сідниці, зменшити ніс, зробити виразні вилиці і "котячий погляд", зовсім не приховуючи того факту, що досить часто звертається до пластичних хірургів.

А нещодавно інтернет-зірка виставила в Сторіс кілька пікантних відео, вирішивши показати шанувальникам, як виглядає без ретуші і з мінімумом косметики на обличчі.

Альона приміряла ніжно-блакитне міні-бікіні з прозорими вставками, а також розпустила довге волосся. При цьому дівчина приймала різні пози перед дзеркалом, щоб продемонструвати і сідниці, і пишні груди.

instagram.com/alena_omovych/

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

instagram.com/alena_omovych/

"Як позбутися слабкості після хвороби?",- журилася дівчина, яка буквально нещодавно скаржилася на стан свого здоров'я в одному з відвертих постів.

Раніше ми писали про те, що Альона Омович обтягнула звабливі форми шкірою

Нагадаємо, Альона Омович у відвертій сукні змусила дивитися в її величезні "очі"

Як повідомляв портал Знай.uа, Альона Омович "помилилася" з розміром купальника і оголила груди біля басейну