Популярна модель і блогерка родом з Києва Олена Омович, яку в народі називають українською Кардашьян, поділилася з мільйонною аудиторією у своєму Instagram дуже спокусливим знімком.

Так, часта відвідувачка пластичних хірургів вирішила порадувати публіку кадром з останньої фотосесії, на яких вона позує в чорній еротичній білизні та сукні з напівпрозорої темної сіточки. Гарячий образ Омович доповнила великими сережками-кільцями і туфлями на високих підборах.

У підписі до знімку модель зізналася, що її талія дійсно тонка – 54 см.

"Дякую за те, що ти єдиний магазин, хто шиє дуже обтягуючі наряди на мою талію 54 см, такої якості, що вони не репаються по швах 🙌😂 Ювелірна робота ✨", - написала українська Кардашьян.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Горіх пушка 🔥", "Вау ти як завжди виглядаєш незрівнянна прекрасна янголятко 😍😍😍😍", "Ух ти, приголомшливо", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Альона Омович, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що українську Кардашьян Омович звинувачують у вживанні наркотиків: "Під кайфом весело".

Нагадаємо, Олену Омович "забула" надягнути білизну під прозору сукню, видно все.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Омович жорстко послала колишню колегу: "Поцілуй мене в о*ко".

Також портал Знай.uа писав, що Олена Омович показала фото до пластичних операцій: "Не зберегла".