Український хореограф, режисер-постановник, учасник та переможець танцювальних шоу Євген Кот завзято готується до Halloween – вже підібрав святкові образи для себе і для дружини Наталії Татаринцевої.

Пара зняла з нагоди містичного свята відео, яке Євген виклав на своїй сторінці в instagram, де за ним слідкують більш ніж 250 тисяч фоловерів.

Євген і Наталія на ньому позують у готичних образах під таємничу музику, наче готуються до вечірки у замку Дракули, де станцюють свій граціозний танець.

"Вампірська" парочка обрала у якості реквізиту для фотосесії пусту раму для картини - вийшов живий сімейний портрет.

Зірка pole dance Наталія Татаринцева підкорює розкішною чорною сукнею з розрізом до стегна, а декольте, яке заставляє серце битися частіше - це просто щось неймовірне!

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

фото: instagram kot_jenya
фото: instagram kot_jenya

Її чоловік вбрався у чорний фрак і виглядає як справжній вампір. Зіркова пара зробила собі оригінальний і лякаючий makeup: білі обличчя із чорними акцентами на очах, кольорові лінзи та кров, що тече від рота шиї – вражає!

Зірковий учасник «Танців» відмічає, що Halloween - це для когось привід повеселитись, для когось - зробити контент, і запитує шанувальників, як вони ставляться до популярного в світі і Україні свята.

фото: instagram kot_jenya
фото: instagram kot_jenya

"Ви і в такому жахітті дуже гарна пара! 👏🔥😍 ", комментує пост natasha.dobro

Знай.ua нагадує: Танцюрист Женя Кот з дружиною показали приклад ідеальних відносин: "Поцілунки роблять світ кращим"

Як раніше повідомляв Знай.ua: Переможець "Танці з зірками" Євген Кот показав, що витворяє зі своєю дружиною догори дриґом: "вогонь"

Також Знай.ua писав: Суддя "Україна має талант" Євген Кот показав справжнє кохання з молодою дружиною - так вигнеться не кожна