Дзідзьо став на коліна перед Ольгою Поляковою з букетом квітів. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці співачки.

Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома так само як суперблондинка, частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 2,5 мільйона осіб. Фолловери активно коментують кожен її пост.

26 жовтня у відомої української виконавиці пройшов концертв київському "Палаці спорту". На дану подію прийшов Михайло Хома (Дзідзьо) з величезним букетом квітів.

Ольга Полякова опублікувала фотографію в сторіз своєї соціальної мережі, на якій Дзідзьо стоїть на колінах перед королевою ночі, а так тримає в руках величезний букет квітів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Публікація Михайла Хоми, скріншот: Instagram
Публікація Михайла Хоми, скріншот: Instagram

Сам Дзідзьо опублікував фотографію з букетом квітів, в якій він подякував Ользі Полякову за концерт.
Можна помітити, що Михайло Хома на свіжому фото в синьому елегантному пальто-халаті з величезним букетом довгих рожевих трояндочок. Також шанувальники можуть побачити, що Михайло показує рукою знак "ок".

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки.

Як повідомляв Знай.uа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці.

Знай.uа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров. Українська співачка вирішила здивувати своїх шанувальників.