Юна українська співачка Lida Lee, яка взяла участь у новому сезоні популярного проекту "Танці з зірками", та після шостого ефіру зі сльозами на очах вилетіла з шоу, продовжує тримати себе у відмінній спортивній формі. Про це Lida Lee розповіла на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм, де за її життям та успіхами спостерігають майже 65 тисяч читачів.

Той факт, що молода виконавиця із чудовою фізичною підготовкою покинула проект у той час, коли там залишилися «слабші» учасники, викликав неабияке обурення телеглядачів.

Lida Lee, instagram.com/lidalee_official
Lida Lee, instagram.com/lidalee_official

Дівчина дійсно виглядає дуже спортивною, підтягнутою і стрункою. Цього разу вона показала прихильникам, як виконує складну вправу у спортзалі.

«Faster and faster! (Швидше і швидше!)», - підписала вона коротеньке відео, на якому встигає і відтискатися, і робити вправу «планка», і підкачувати м’язи ніг.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Прихильникам виконавиці її зусилля припали до смаку, вони оцінили спортивні досягнення дівчини.

«Розумниця!», «Візьму на замітку», «Я разів вісім поспіль подивилася, не моргаючи. Супер!», «Я запам'ятав ваші рухи», «Така розумничка! Така гарна та працьовита!», - захоплюються її наполегливістю та завзяттям підписники сторінки.

Нагадаємо, Lida Lee повернеться на "Танці з зірками"? Глядачам пояснили, чому вигнали одну з найсильніших пар. Молода українська співачка Lida Lee взяла участь у новому сезоні популярного проєкту "Танці з зірками".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Lida Lee показала на паркеті "Танців з зірками" свою сутність: ось вона, справжня сімейка Адамсів. Lida Lee повністю розкрилася на паркеті "Танців з зірками"

Також "Знай.ua" писав, на "Танцях з зірками" стався бунт через Ілону Гвоздьову: "Цього дуже не вистачає". На "Танцях з зірками" стався бунт